Cookies

Natteravnene inviterer til foredrag med Line Risbjerg

4/24/2016 9:05 PM |  Natteravnene i Albertslund |  Brian Rene Pedersen

Nårfesten er forbi – tiden efter ecstasy

 

Komog hør forfatteren Line Risberg fortælle om sine oplevelser under og efter et ecstasy misbrug

Natteravnene i Albertslund og naboforeningerne inviterer til et foredrag med forfatterne Line Risberg, der har skrevet bogen ”Når festen er forbi – tiden efter ecstasy”.

Jeg fortæller om mine oplevelser under og efter mit ecstasy misbrug, min første oplevelse på stoffer, og de følgende 12 måneder hvor jeg gradvist fik det dårligere.


Og det var uden at vide hvorfor, indtil jeg fandt mig selv stående på 16. etage på vej til at tage mit eget liv.

Og så hele historien om hvordan stofmisbruget drastisk forandrede de næste 12 år af mit liv og fortsat vil præge resten af mit liv. For lige så lidt lægerne ved om stoffet ecstasy og det man blander i det, lige så lidt ved de hvilken skader det gør oppe i hjernen og i resten af kroppen. 8 år efter, at jeg var kommet ud af mit misbrug, dukkede nye bivirkninger op. Noget lægerne desværre ikke kunne, og stadigvæk ikke kan forudse”, skriver Line om sin bog og fortsætter:

 

”At kunne dele mine erfaringer og bidrage til at nogen vælge modsat af mig, gør at jeg føler, at jeg kan gøre den lille forskel, som vi alle ønsker at gøre...

Derfor slutter jeg mit foredrag af med at sige, at hvis der bare er én af mine tilhører, det vælger stofferne fra, efter at have hørt mit budskab, så har det været en god dag”

 

Der er gratis adgang til foredraget foregår tirsdag den 3. maj kl. 19 – 21 i Kostalden, Rødovregård, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

 

Formanden for Natteravnene i Albertslund Brian Pedersen fortæller: ”Vi vil så gerne have at så mange som muligt både unge og forældre kommer til foredraget, derfor arrangerer vi fælleskørsel til Rødovre. Hvis du gerne vil have et lift med skal du skrive til albertslund@natteravnene.dk senest torsdag den 28. april, så skal du nok få besked om hvor og hvornår du bliver samlet op af en Natteravn i bil

 

 



 

 



 


 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?