Cookies
Julie Dawall Jakobsen guldmedalje i U19 DS

Ni flotte DM-medaljer til Værløses badmintonungdom

4/12/2016 7:20 PM |  Værløse Badminton |  Anne Louise Terreni

Ni flotte DM-medaljertil Værløses badmintonungdom

I weekenden den 8.-10. april deltog 11 topmotiverede ungdomsspilleremed tre trænere fra Værløse Badminton i DM for de allerbedste spillere i landet.Stævnet blev holdt i Vejen Idrætscenter med i alt 428 spillere fra 61 klubber.Værløse havde spillere med i alle aldersgrupper fra de yngste i U13 til deældste i U19.  

Anders Molander, Kirstine Duer Thorsen, Melissa Qvist ogCaroline Terreni i U15 samt Malthe Toftgaard i U13 kæmpede flot i de indledendekampe fredag og lørdag, men nåede ikke frem til søndagens afgørende kampe.

Det gjorde til gengæld fem andre spillere fra Værløse.  I U13 vandt Cecilie Frost Andersen guld idamedouble og bronze i mixdouble, i U15 vandt Astrid Molander bronze i damedoubleog i U17 blev det til to sølvmedaljer til Daniel Lundgaard i herredouble ogmixdouble.

Værløse havde tre medaljetagere i U19, hvor det blev tilbronze i damedouble og sølv i mixdouble til Sara Lundgaard og bronze til CecilieFinne-Ipsen i mixdouble. Endelig vandt Julie Dawall Jakobsen en meget flotguldmedalje i U19 damesingle efter sejr i to tætte sæt i finalen. Alt i alt enmeget flot medaljehøst til Værløses badmintonungdom.




Copyright Værløse Badminton


 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?