Cookies
Højbjergs U13 hold i Ungarn

U13 hold fra Højbjerg vinder Nations to Nations turnering i Ungarn

1/16/2017 8:56 PM |  Højbjerg Badminton Klub |  Peter Graversen

En delegation fra Højbjerg Badminton Klub har i disse dage været i Ungarnfor at deltage i U13 Nations to Nations turnering i Pécs. 10 nationer hardeltaget hvor flere har stillet op med deres landshold (heriblandt Ukraine,Tjekkiet, Rumænien og Ungarn). Alle nationer har generelt stillet med nogen afderes allerbedste spillere, og der har været tre spilledage med høj intensitet.Højbjerg startede desværre holdturneringen med at tabe 4-5 til Rumænien. Hereftergår det heldigvis lidt bedre. Mod Serbien vinder danskerne 8-1, og 7-2 overSlovakiet. Dag 2 vinder Danmark 5-4 over Tjekkiet, og samlet set er det ligepræcis nok til at gå videre fra gruppespillet i semifinalen som 1'er og mødte2'eren, Ungarn, fra den anden pulje, hvor det ender med sejr tilHøjbjerg/Danmark på 7-2.

I finalen ventede Ukraine, som havde været ret suveræne i deres pulje, og somhavde mange rigtigt gode landsholdsspillere med. Der var lagt op til spændingfra start - og afgørelsen af holdkampen kunne da heller ikke findes før absolutsidste kamp hvor stillingen var helt lige 4-4. Kampen ender heldigvis 5-4 tildanskernes fordel, som herefter kunne hæve pokalen til lyden af den danskenationalsang.

Alle spillerne har utvivlsomt hentet værdifuld international erfaring og harhaft en fantastisk tur til Ungarn. Spillerne fra Højbjerg er Lasse LinderothPedersen, Jacob Bay, Magnus Hansen, Viktor Fynboe Madsen, Casper Lund, SarahJuel Møller, Ingrid Have, Sophia Lemming, Gry Christensen og Ea Schouenborg.Trænere var Michael Kjeldsen og Emilie Juul Møller. 


 

Delete item?