Cookies

Update fra formanden

3/27/2020 9:42 AM |  Varde Badmintonklub af 1961 |  Lars Skovgaard Svenningsen
Kære badmintonspillere og forældre


Situationen med Covid-19 rammer os alle i øjeblikket. Vi har et DMU som er udsat, og vi ikke helt ved hvor lander henne. Vi har måtte aflyse/flytte Natminton for 46 ungdomsspillere. Klubmesterskabet er indtil videre aflyst. Der mangler stadig holdturnerings runde for vores seniorspillere, som stadig har mulighed for at blive i 3 division afhængigt af sidste runde.


Vi må væbne os med tålmodighed, trods jeg ved mange af jer mangler jeres ugentlige træninger, samt det sociale i hallerne. Vi afventer hvad der sker, og tager beslutningerne løbende, og navigerer i det der kommer fra myndighederne og Badminton Danmark.


Når vi har lidt oveblik over situationen, og hvilke rammer vi kan komme til at træne under i den kommende tid, vil vi åbne op for tilmelding til sommerbadminton. Det bliver sandsynligvis 2 gange i ugen for vores ungdomsspillere og en gang for senior/fællesmotion. Vi melder ud, så snart vi har noget mere konkret.


Der er ingen tvivl om at denne sæson har været en god sæson for badmintonklubben. Vi har fået rigtigt mange nye medlemmer, specielt i ungdomsrækkerne, som har givet et positivt problem, med haller som har været fyldt godt op. Vi er ved at planlægge næste sæson, hvor vi har stor fokus på den øgede mængde ungdomsspillere, hvordan vi kan lave bedst mulig træning for dem. 


Vi skal også til at kigge frem mod vores generalforsamling d. 26 maj. Vi står i en situation hvor vi har brug for nye kræfter i bestyrelsen. Der er 4 der træder ud, efter en kæmpestor indsat for Varde badmintonklub. Har du lyst til, at være med til at præge Varde badmintonklubs udvikling, så har klubben brug for din hjælp. Du kommer ikke til at sidde alene med en masse opgaver, da der stadig er rutineret kræfter i bestyrelsen, samt mulighed for at række ud til tidlige bestyrelsesmedlemmer. Hvis det er dig som har lyst til dette, eller gerne vil høre lidt mere, må du meget gerne kontakte mig på mail: Jacob.Amby1@gmail.com   


Mvh.
Jacob Amby Andersen
Formand
Varde Badmintonklub



 


 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?